Håndarbejdskredsen

Håndarbejdskredsen mødes i ulige uger om mandagen mellem kl. 13.30 og 15.30 i Rønnevang kirke til hyggeligt samvær, medens der strikkes, hækles og snakkes.

Vi har flere projekter i gang. Vi leverer diverse beklædning og tæpper til rumænske børnehjem og fattige familier i Rumænien. Derudover strikker vi tophuer til de nyfødte på Herlev hospital, hvor vi også strikker djævlehuer til de for tidligt fødte børn. Ind imellem får vi også opgaver til selve kirken, hvor vi har strikket/hæklet karklude. Et nyt projekt er dåbsklude, som alle døbte i kirken vil få udleveret efter de er døbt.

Vi modtager med glæde garn, lynlåse og knapper.

Alle med interesse for håndarbejde er velkomne i at møde op eller ringe til kontaktpersonen. Vi mødes gennem hele året, dog med undtagelse af helligdage, sommer- og juleferie.

Kontaktperson: Jette Kolind tlf. 28 18 68 14