Juniorklub

I juniorklubben mødes hver vi hver anden fredag kl. 14.45 - 16.15 til leg, aktiviteter, andagt og saftevand. Klubben er en overbygning på minikonfirmand og er for alle børn (uanset om man var minikonfirmand eller ej) i 4. - 6. klasse.

Juniorklub – hva’ det?

Juniorklubben består af 10-15 glade børn og to ledere, Solvej Allen og Søren Nolsøe. Men hvad laver man egentlig i en juniorklub?

Josefine: ”I juniorklubben leger vi og hygger os rigtig meget. Vi laver en masse sjove ting, og lederne er rigtig søde. Det bedste ved at gå i juniorklub er, at man er sammen med nogen, som man ikke kendte før. På den måde får man også en masse nye venner”

Natali: ”Vi hygger os og laver forskellige ting, fx tager vi ud på forskellige løb. Vi har fx været på lagkageløb. Når vi er til juniorklub slutter vi altid inde i kirken, hvor vi beder, synger sange og hører historier fra biblen. Det er sjovt at gå juniorklub, fordi vi har sådan et godt fællesskab. Jeg kendte kun én, men nu er jeg også blevet venner med mange af de andre fra juniorklubben.”

Vi mødes hver anden fredag - kontakt gerne kirkens kontor for de konkrete datoer. Alle børn i 4.-6. klasse er mere end velkomne til at komme og være med!