Kor for børn og unge

Kirken har nu 3 kor for børn og unge:

Spirekoret for de 4-6 åríge, der mødes fredage kl. 15 - 15:40. Første gang i 2018 d. 19. jan.

Børnekoret for børn i 1. - 5. klasse øver torsdage kl. 16:00 – 16:50.  1. gang i 2018 d. 11. jan.

Ungdomskoret for unge over 12 år øver torsdage kl. 17:00 - 18.30.  1. gang i 2018 d. 11. jan.

For at være med i Spirekoret kræves ingen forkundskaber eller optagelsesprøve. Vi synger, danser, klapper og bevæger os til musik og sang. Desuden øver vi os også i at lytte, hvilket er vigtigt for at lære at synge rent. Koret ledes af Henny Holm.

I Børnekoret er det en fordel at kunne læse lidt før man starter. Vi synger danske sange og salmer, laver sanglege og rytmelege samt små musicals. Ved juletid går vi i luciaoptog flere gange. Koret medvirker ved enkelte gudstjenester og andre arrangementer.

Ungdomskoret medvirker ved mange gudstjenester og enkelte koncerter. Koret tager til korstævner, hvor vi møder andre kirkekorsangere. Vi synger flerstemmigt kirkemusik, rytmiske sange og lidt gospel samt masser af nye og gamle salmer.

Henvendelse til organist og korleder Henny Holm 29 27 11 49 hhol@km.dk.

Herudover har vi gospelkoret, der har sin egen side.