Begivenheden har allerede fundet sted.

Sogneudflugt

MAJ

Sogneudflugt

Dato Lørdag d. 28. maj 2022, Kl. 09:00 til kl. 17:00
Sted Rønnevang Kirke

SOGNEUDFLUGT  2022

SOFIERO SLOTT SVERIGE

Lørdag den 28. maj

Afgang Rønnevang Kirke kl. 9:00 hjemkomst ca. kl. 17:00

Pris pr. deltager kr. 250,00 - børn under 15 år kr. 100,00

Prisen er incl. Bus, færge, entre, guide, frokost og kaffe med fika

på Sofiero Slotts restaurant (excl. Drikkevarer)

Billetter kan købes ved kordegnekontoret søndag den 1. maj og onsdag den 4. maj

Begrænset antal pladser! Salg af billetter afsluttes fredag den 13. maj

Der køres i moderne komfortabel 5-Stjernet luksusbus,

med masser af plads til rollatorer,

der er toilet ombord i bussen der gerne må benyttes.

Tæt ved Helsingborg ligger den tidligere kongelige sommerresidens, Sofiero, omgivet af en skøn park. Stedet blev sommerresidens for den svenske kong Gustav VI Adolf og kronprinsesse Margaretha, dronning Ingrids mor. Kronprinsesse Margaretha plantede Sofieros første rododendron i 1907. Den står stadig i haven. Margaretha plantede over 10.000 rododendron. Dronning Ingrids far var meget interesseret i haven og især dyrkning af rododendron. I dag er stedet offentligt tilgængeligt og netop i maj – juni springer de mange rododendron ud og blomstrer i en kaskade af farver. Dette er en oplevelse uden sidestykke, og folk fra hele Nordeuropa valfarter hertil for at se det smukke syn.

Efter en guidet rundvisning i parken får vi i slottes restaurant en dejlig frokost, kaffe og fika.

Inden hjemturen bliver der mulighed for at opleve haven på egen hånd, før vi igen mødes ved bussen og kører hjem.

Vi håber på en dejlig solskinslørdag, (uden restriktioner) med mange glade deltagere.