Tilmelding til mini-konfirmand

Med opstart efter sommerferien

Børn, der efter sommerferien går i 3. klasse, inviteres hermed til at være minikonfirmander i Rønnevang Kirke. Konceptet har efterhånden kørt i en del år og mødt stor opbakning og velvilje fra både børn, forældre og skole.

Formålet er at gøre børnene mere fortrolige med kristendommen og alt det, der sker i kirken. Det foregår ved en ugentlig dobbelttime.

à hvor vi fortæller bibelhistorie, synger salmer og sange og beder Fadervor,

à hvor vi kigger nærmere på kirkens ting og får lov til at prøve dem,

à og hvor vi får saftevand og kager og leger nogle af historierne.

Vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå til minikonfirmand. Børnene må gerne lære noget og som minikonfirmander gør de det gennem oplevelse, leg og aktivitet.

Indbydelsen gælder alle i 3. klasserne. Både de, der er døbt, og de, der ikke er.

Efterårsholdet starter torsdag den 7. september 2017. Vi holder afslutningsfest torsdag den 30. november kl. 18 med spisning for både forældre og børn.

Forårsholdet starter torsdag den 11. januar 2018. Afslutningsfesten er torsdag den 12. april 2018 kl. 18 med spisning for både forældre og børn.

Angiv gerne 1./2. prioritet forår/efterår, så vi kan fordele de to hold. Der kan max. være 15 børn på hvert hold.

Tilmelding til kordegnekontoret roennevang.sogn@km.dk meget gerne her før sommeren, men ellers senest torsdag den 31. august.

Med venlig hilsen Solvej Allen, sognemedarbejder

Merete Dige, kordegn