Kirkebogsførende præst i Rønnevang

Flemming Bak Poulsen bliver ny kirkebogsførende præst i Rønnevang

Rønnevangs nye præst, Flemming Bak Poulsen, præsenterer sig selv således:

Jeg hedder Flemming Bak Poulsen, er først i fyrrerne, gift med Helen og far til to drenge.Jeg glæder mig meget til at begynde som præst i Rønnevang og lære nye, spændende mennesker at kende. Jeg har i 6½ år været ungdomspræst i Skelgårdskirken på Amager. Tidligere har jeg arbejdet på forskellige kristne forlag, og jeg holder foredrag og workshops om tilgivelse, skyld og skam i spændingsfeltet mellem psykologi og teologi.Livet gør indtryk på mig - på godt og ondt, og jeg tror Gud har kastet noget stort ind i vores verden, som vi skal hjælpe hinanden med at folde ud også i Rønnevang.

Flemming Bak Poulsen tiltrådte som sognepræst i Rønnevang d. 1. august 2017, og overtager per 15. oktober tillige kirkebogsføringen.