Du er her: 

Anne Sofie er ny præst i Rønnevang

Af: Søren Nolsøe
Den 1. marts tiltræder Anne Sofie Aagaard Jensen i en fast stilling ved Rønnevang Kirke. Stillingen er på 75 % af fuld tid (og uden bolig i sognet). Der er indsættelse ved højmessen søndag d. 4. marts kl. 10, hvor alle er velkomne.

Anne Sofie skriver om sig selv:

Mit navn er Anne Sofie Aagaard, er 29 år og bor på Nørrebro med min kæreste, Rune. Jeg er nyuddannet teolog fra Københavns Universitet, og glæder mig meget til at begynde som præst i Rønnevang og møde de forskellige mennesker som findes der.

Man kan sige, jeg er barn af globaliseringen, var gymnasieelev et år i Texas, rejste senere rundt i Kina og med mine studier boet i Tyskland og senere på østkysten af USA. 

Er nysgerrig på, hvordan mennesker forstår den store verden vi lever i og deres små fortællinger i den. Jeg vil gerne være præst, fordi kirken kommunikerer om mennesket i forhold til Gud, og det giver mulighed for at skue mennesket spændt ud mellem det mindste og det største, det mest uretfærdige og det mest retfærdige, i synd og nåde. Det er på en og samme tid et bindende og frihedssættende blik, som jeg ser frem til at dele med andre i Rønnevang.

Del dette: