Digital tilmelding til konfirmation

Fra 2019 er det muligt at tilmelde sig konfirmationsforberedelse digitalt.

Via dette link kan du tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Du skal dog også udfylde en blanket med yderligere oplysninger vedrørende hold og ønsket konfirmationsdag. Blanketten fås ved henvendelse til kirkekontoret.

Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten. Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte kirkekontoret her.