Du er her: 

SamtaleRum - Rum til samtale

En række aftener særligt for dig mellem 25 og 55 år, hvor oplæg og debat over et glas rødvin sætter eksistentielle og livsnære emner på dagsordenen. Læs mere og bestil gratis billetter.

I efteråret 2019 og foråret 2020 går sognene i Høje Taastrup Provsti sammen om en række aftener med oplæg af personer som Michael Brautsch (sognepræst i København, medvirker som præst i "Gift ved første blik"), Helen Lyng Hansen (netsundhedsplejerske.dk) Signe Wenneberg (journalist, forfatter og sommerhusbygger), Anders Fogh Jensen (filosoffen.dk) og Annette Due Madsen (psykolog og famiilieterapeut. Skriver bl.a. i Kristeligt Dagblad).

Alle aftener holdes i forsamlingshuset i den gamle Ishøj Landsby, ganske nær ved Rønnevang Kirke. Hver aften indledes med 45 minutters oplæg ved aftenens gæst, hvorefter lokale præster leder snakken ved bordene. Der er mulighed for at hente vin og chips i baren, inden aftenens emne introduceres. Der er begrænset antal pladser - der skal derfor bestilles en gratis billet via hjemmesiden http://rumtilsamtale.dk hvor der også står datoer og mere om de enkelte aftener.

Del dette: