Rønnevang Kirke i forandring

Fra september til november 2019 afprøves nogle ændringer i søndagsgudstjenesten i Rønnevang kirke. Formålet er at gøre gudstjenesten mere enkel, forståelig og afvekslende.

I stedet for tre bibellæsninger er der to, og vi har lagt særlig vægt på musikken og medvirken fra dem, der har sin gang i Rønnevang Kirke. Vi gør også mere ud af at informere om gudstjenestens gang, så det er nemt for nye at følge med. Fra september til midt i oktober sker det via en gudstjenestefolder. Fra 13. oktober til november vil vi informere via powerpoint.

Søndag den 24. november 2019 efter gudstjenesten vil der være fælles evaluering af forsøgsperioden. Herefter beslutter menighedsrådet hvordan gudstjenesten i Rønnevang skal se ud fremover.

Vi vil meget gerne høre din mening – ikke mindst hvis du ikke er så vant til at gå til gudstjeneste i Rønnevang kirke. Alle er velkomne til at udfylde et spørgeskema online eller ved at få et papirskema efter gudstjenesten.

Så mød op og giv din mening til kende.