Juniorklub

I juniorklubben mødes hver vi hver anden fredag kl. 14.45 - 16.15 til leg, aktiviteter, andagt og saftevand. Klubben er en overbygning på minikonfirmand og er for alle børn (uanset om man var minikonfirmand eller ej) i 4. - 6. klasse.

 

 

Juniorklub – hva’ det?

Juniorklubben består af flok glade børn og to ledere, Emily Hahn og Søren Nolsøe. Vi starter altid med saft og lidt at spise, synger og hører en historie fra Bibelen. Men hvad laver man så egentlig ellers i en juniorklub?

Josefine: ”I juniorklubben leger vi og hygger os rigtig meget. Vi laver en masse sjove ting, og lederne er rigtig søde. Det bedste ved at gå i juniorklub er, at man er sammen med nogen, som man ikke kendte før. På den måde får man også en masse nye venner”

Nathali: ”Vi hygger os og laver forskellige ting, fx tager vi ud på forskellige løb. Vi har fx været på lagkageløb. Det er sjovt at gå juniorklub, fordi vi har sådan et godt fællesskab. Jeg kendte kun én, men nu er jeg også blevet venner med mange af de andre fra juniorklubben.”

Vi mødes hver anden fredag - se de konkrete datoer herunder. Alle børn i 4.-6. klasse (og fra 3. klasse efter årets minikonfirmander er afsluttet) er mere end velkomne til at komme og være med!

 

   Juniorklub

Tilmelding til juniorklub