Kontakt

Taastrup Hovedgade 150, 2630 Taastrup. Tlf.  43 52 22 19 

Åbent tirsdag til fredag 10 - 12

E-mail:  roennevang.sogn@km.dk

Eller send sikker post via dette link.

Formand: Niels Holm mobil: 40 32 71 63 mail:nho@km.dk

Kordegnekontoret i kirken tager sig af de fleste henvendelser vedr. attester, datoer for dåb og bryllup, tilmeldinger til aktiviteter og arrangementer i kirken m.v.

Attester udstedes ved personlig henvendelse mod fremvisning af legitimation. Eller de kan bestilles via borger.dk hvor man kan legitimere sig med NemID, så bliver attesten sendt.

Vil man gerne være helt sikker på, at der er nogen - fx hvis man møder op personligt - kan åbningstiderne ses nedenfor. Men tirsdag til fredag er der ofte nogen i kirken og på kontoret det meste af tiden, så man er velkommen til at prøve at kontakte os hele dagen.

Man er også meget velkommen til at kontakte præsterne eller en af kirkens øvrige ansatte direkte. Man kan også få kontakt til en præst via folkekirkens onlinetilbud www.sjælesorg.nu

 

Transport til kirken

    • Bus linje 117 og 118 går lige til døren.
    • På kirkens parkeringplads er der opsat 2 stk ladebokse fra Clever til opladning af elbiler. Afregning foregår direkte mellem bilist og Clever, fx via app eller brik. Ved behov for vejledning, kontakt Clevers kundeservice: https://clever.dk/kontakt