Spagettigudstjenester

Alle børnefamilier er velkommen til et særligt børnevenlig program den sidste onsdag i hver måned i Rønnevang Kirke.

17.30 Børnevenlig aftengudstjeneste for hele familien
18.00 Spisning, kaffe og leg for børnene
18.50 Afslutning med aftensang

Fra kl. 17 er der mulighed for at øve dagens sange og rytmer med organisten.

25 kr. pr. familie for spagetti og kødsovs.

Tilmelding er ikke nødvendigt.

28nov kl. 17:30

Spagettigudstjeneste

28nov kl. 17:30
28dec kl. 15:00

Juletræsfest

28dec kl. 15:00
Modtag en påmindelse på mail nogle dage før der er spagettigudstjeneste, tilmeld dig vores mailingliste herunder
* indicates required

Rønnevang Kirke vil gemme informationen afgivet i denne formular til at komme i kontakt med dig ved at udsende nyhedsbreve/remindere. Kryds venligst af nedenfor hvordan vi må kontakte dig:

Du kan til hver en tid blive slettet fra listen igen ved at trykke på unsubscribe linket nederst i hvert mail, eller ved at kontakte os på roennevang.sogn@km.dk. Vi respekterer dit privatliv og videregiver ikke din adresse til andre. Dine oplysninger bliver opbevaret hos Mailchimp, som vi bruger som e-mail system til nyhedsbrevene.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.