Babysalmesang

Babysalmesang er musik, rytmik, sang, dans og bevægelse for de allermindste! Børnene nyder det, og det stimulerer sanseindtryk og træner deres motorik. Efter hver gang er der mulighed for en kop kaffe og the med de andre.

Holdet mødes onsdage kl. 10:30, og et nyt hold starter  d. 10. januar 2018 og slutter den 21. marts 2018. Der kan være 6 - 12 børn på holdet, der mødes i alt 10 gange. Holdet ledes af Solvej Allen, der er kirke- og kulturmedarbejder ved Rønnevang kirke, samt organist Henny Holm

Forløbet koster 250 kr. pr. barn, der går til at hvert barn får sin egen børnesalmebog,  ”Børnesalmebogen”, der indeholder en god samling klassiske salmer, illustreret af Dina Gellert.

Tilmelding til  kirkekontoret tlf.  43522219  eller emd@km.dk

Der skal først betales når holdet mødes første gang og salmebogen udleveres.

MobilePay kan benyttes på tlf. 29271159

Andre hold