Babysalmesang

Babysalmesang er musik, rytmik, sang, dans og bevægelse for de allermindste! Børnene nyder det, og det stimulerer sanseindtryk og træner deres motorik. Efter hver gang er der mulighed for en kop kaffe og the med de andre.

Holdet mødes onsdage kl. 10:30, og et nyt hold starter  onsdag d. 4. oktober 2017 og slutter den 6. december 2017. Der kan være 5 - 12 børn på holdet, der mødes i alt 9 gange. Holdet ledes af Solvej Allen, der er kirke- og kulturmedarbejder ved Rønnevang kirke.

Forløbet koster 250 kr. pr. barn, der går til at hvert barn får sin egen børnesalmebog,  ”Børnesalmebogen”, der indeholder en god samling klassiske salmer, illustreret af Dina Gellert.

Tilmelding til  kirkekontoret tlf.  43522219  eller emd@km.dk

Der skal først betales når holdet mødes første gang og salmebogen udleveres. MobilePay kan benyttes.

Andre hold

Hvis holdet torsdag kl. 10 ikke passer så godt, er man velkommen til at spørge i de andre kirker om der er plads. Taastrup Nykirke eller Høje Taastrup kirke.